Milkshake kurma. Milkshake özellikle Amerika'da popüler olan ve birçok yerde satılan bir içecektir. Hatta gerek Amerika gerekse Avrupa'da sadece milkshake üzerine yoğunlaşmış zincir markalar da vardır. Milkshake yaz aylarının en vazgeçilmez içecekleri arasında.
Milkshake, İngilizce milk (süt) ve shake (sallamak) kelimelerinin birleştirilmesiyle oluşmuş bir sözcüktür. Süt, ezilmiş buz, çeşitli meyveler, çikolata veya vanilya gibi malzemelerin mikser yardımıyla. Havaların ısınmasıyla birlikte,evde soğuk soğuk sütlü tatlılar ve içecekler aranır Milkshake Yapımı Yapılışı. Çilekleri irice doğrayıp blendırdan birkaç dakika püre haline getiryoruz. Kamu dapat memasak Milkshake kurma using 3 Komposisi and 3 cara. Disni bagaimana caranya membuat maka.
Bahan bahan yang diperlukan Milkshake kurma
- Kamu butuh 10 buah of kurma.
- Siapkan Segelas of susu putih terserah mau pake apa aja, UTH atau SKM bisa.
- Siapkan of Es batu.
Koşun, milkshake yapımı ile ilgili tüm püf noktaları paylaşıyoruz! Ama durum o kadar da kötü değil sonuçta kışın da içimizi kurutan soğuklardan nefret. İnternette, dergilerde bir çok milkshake tarifi vardır. Biz size kısaca milkshake nasıl yapılır? Siz ise milkshake yi istediğiniz gibi damak tadına uygun şekilde değiştirebilirsiniz.
Milkshake kurma Cara Demi Cara
- Pisahkan kurma dengan bijinya, lalu rendam sekitar 3 jaman dengan air putih.
- Setelah di rendam siapkan segelas susu dan es batu..
- Masukan semua yg ada di dlm dua gelas itu kedalam blender tambahkan es batu dan disaring. Dan siap disajikan😘.
Hem sağlıklı hem de serinletici bir şeyler içmek istediğimizde, evimizde hijyenik milkshakeler hazırlamak çok kolay. Evde kendimize harika milkshake hazırlamak çok zor olmadığı. Çilekli Milkshake Yapılışı : Çilekleri irice doğrayıp blendırdan birkaç dakika püre haline getiryoruz. Dondurma,şeker ve sütüde ilave edip blendırla iyice,köpürtene kadar karıştırıyoruz. Daha sonra çilekleri mutfak robotuna koyun. Püre haline gelene kadar karıştırın. Üzerine soğuk süt, dondurma ve şekeri ekleyin.
0 komentar:
Posting Komentar